Ονειροκριτης

Εγγραφή στο Ροή Ονειροκριτης
Ενημερώθηκε: πριν από 1 ώρα 14 λεπτά

Ονειροκρίτης Κρύο

Πέμ, 01/20/2022 - 09:45

Το κρύο στο όνειρο έχει διττή σημασία και οι ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης διαφέρουν ανάλογα με τα συμφραζόμενα του ονείρου. Διάβασε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το κρύο στα όνειρά...

Διαβάστε την ερμηνεία του ονείρου στο https://www.oneirokriths123.com/1734/oneirokritis-kryo όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Ψητό

Παρ, 12/31/2021 - 18:20
Το να ονειρευτείς ψητό οποιουδήποτε είδους θεωρείται ένα πολύ καλό όνειρο, πλην κάποιων εξαιρέσεων. Γενικά αν δεις στο όνειρό σου ψητό (κρέας, κοτόπουλο, πάπια ή μοσχάρι) να περιμένεις χρήματα και... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Ψητό όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Σάπια, σάπιο

Παρ, 12/31/2021 - 18:20
Τα όνειρα με σάπια πράγματα είναι πολύ κακοί οιωνοί. Αν δεις σάπια φρούτα στο όνειρό σου να περιμένεις κάποια αρρώστια ή οικονομική καταστροφή. Για όσους και όσες ονειρευτούν σάπια φρούτα στο τραπέζι... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Σάπια, σάπιο όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Αετός

Παρ, 12/31/2021 - 18:20
Αν δεις στο όνειρό σου έναν αετό να πετάει ψηλά στον ουρανό, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις φιλοδοξίες πολύ μεγαλύτερες από τις δυνάμεις σου. Ταυτόχρονα είναι οιωνός για επιτυχία σε... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Αετός όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Ψήσιμο

Παρ, 12/31/2021 - 18:20
Το ψήσιμο είναι μια πανάρχαιη διαδικασία μαγειρέματος και στα όνειρα έχει διττή σημασία. Από τη μια πλευρά, αν μια μεγάλη γυναίκα δει στο όνειρό της ψήσιμο φαγητού ή να ψήνει κρέας η ίδια αυτό... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Ψήσιμο όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Κρέας

Παρ, 12/31/2021 - 18:20
Το κρέας με όλη την ποικιλία του είναι μια βασική πηγή τροφής για τους περισσότερους ανθρώπους. Λόγω της καθοριστικής σημασίας του στη ζωή μας, υπάρχουν πάρα πολλές ερμηνείες για τα όνειρα με κρέας... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Κρέας όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Γουρούνι, Γουρούνια

Παρ, 12/31/2021 - 18:20
Τα γουρούνια είναι άκακα ζώα που τα εκτρέφουμε για φαγητό, όμως τα έχουμε συνδέσει και με τη βρωμιά. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε γουρούνι. Γενικά, το γουρούνι θεωρείται... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Γουρούνι, Γουρούνια όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Μητέρα

Τρί, 12/21/2021 - 16:20
H μητέρα είναι σύμβολο ευμάρειας, τύχης, προστασίας και οικογενειακής γαλήνης. Δείχνει το πρακτικό πνεύμα του ανθρώπου και τη ροπή του στην κανονικότητα. Έτσι, κατά τον ονειροκρίτη αν γενικά... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Μητέρα όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Αγόρι

Τρί, 12/21/2021 - 16:20
Τα όνειρα με μικρά αγόρια είναι γενικά καλά όνειρα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, αν δεις σε όνειρο αγόρια να παίζουν και να τσακώνονται πάνω στο... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Αγόρι όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Ξενοδοχείο

Τρί, 12/21/2021 - 16:20
Το ξενοδοχείο είναι το μέρος που έχουμε συνδέσει με τις διακοπές μας αλλά είναι και σύμβολο για τους ξένους και τον τουρισμό. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ξενοδοχεία; Κατά τον... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Ξενοδοχείο όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Αγώνας, αγώνες

Τρί, 12/21/2021 - 16:20
Ο αγώνας είναι μια πανάρχαιη έννοια, συνυφασμένη με τη φύση του ίδιου του ανθρώπου να αγωνίζεται για να πετύχει κάτι. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους αγώνες στα όνειρα. Γενικά, ο αγώνας στον... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Αγώνας, αγώνες όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Ζήλια

Τρί, 12/21/2021 - 16:20
Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ζήλεια. Αν ονειρευτείς ότι σε ζηλεύουν, τότε θα συμβεί το αντίθετο από αυτό που θα περίμενες, δηλαδή θα έχεις μια σημαντική ερωτική επιτυχία. Αν δεις... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Ζήλια όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Μοσχάρι

Δευ, 12/20/2021 - 11:20
Τα όνειρα με μοσχάρι έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη ανάλογα με το ακριβώς θα δείτε. Γενικά αν ονειρευτείς ζωντανό μοσχάρι που δεν είναι δικό σου, σημαίνει ότι θα χάσεις την υπόληψη... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Μοσχάρι όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Ελέφαντας

Δευ, 12/20/2021 - 11:20
Ο ελέφαντας είναι το μεγαλύτερο θηλαστικό της Γης, και χαρακτηρίζεται από τα μεγάλα αυτιά και την προβοσκίδα, ενώ θεωρείται από τα ζώα που εύκολα γίνονται φίλοι με τον άνθρωπο. Κάπως έτσι εξηγεί και... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Ελέφαντας όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Άντρας

Δευ, 12/20/2021 - 11:20
Τα όνειρα με άντρα ή άντρες έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη, ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπετε αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο αυτό. Για παράδειγμα, είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα, αν... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Άντρας όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Γέννα

Δευ, 12/20/2021 - 11:20
Η γέννα και γενικά η γέννηση ενός νέου πλάσματος είναι από τα πιο χαρούμενα πράγματα στον κόσμο. Η γέννα στο όνειρο όμως έχει διαφορετικές σημασίες. Για παράδειγμα, για τη παντρεμένη γυναίκα που θα... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Γέννα όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Μακαρόνια - Ζυμαρικά

Δευ, 12/20/2021 - 11:20
Τα μακαρόνια και γενικότερα τα ζυμαρικά στα όνειρα είναι καλοί οιωνοί, αφού ο ονειροκρίτης τα θεωρεί προμηνύματα ευτυχίας, τύχης και καλών συνθηκών. Γενικότερα, αν ονειρευτείς να τρως ζυμαρικά, το... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Μακαρόνια - Ζυμαρικά όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Φίλος, φίλη, φίλοι

Δευ, 12/20/2021 - 11:20
Οι φίλοι μας είναι προέκταση του εαυτού μας, με την έννοια ότι οι φίλοι που έχουμε είναι είτε συμπληρωματικά κομμάτια του εαυτού μας είτε πρόσωπα με τα οποία έχουμε συνδεθεί στενά. Με αυτήν τη λογική... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Φίλος, φίλη, φίλοι όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Ταγκό

Παρ, 11/26/2021 - 13:20
Τα όνειρα με χορό θεωρούνται οιωνοί και σημάδια του έρωτα και του πάθους, ειδικά αν ο χορός είναι το ερωτικότατο τάνγκο. Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις ότι χορεύεις ταγκό αυτό γενικά... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Ταγκό όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Δουλειά

Παρ, 11/26/2021 - 13:20
Τα όνειρα με δουλειά ή εργασία είναι από τα πιο δυσεξήγητα στον ονειροκρίτη, διότι έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος της δουλειάς, τις συνθήκες αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο και τι... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Δουλειά όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.