Ο πρίγκιπας και ο σκύλος που μιλούσε

Συγγραφέας παραμυθιού

Μια φορά και έναν καιρό, σε μια μακρινή χώρα, ζούσε ένας μικρός πρίγκιπας. Ο πρίγκιπας αυτός ήταν πολύ ανήσυχος και δεν μπορούσε να κοιμηθεί τη νύχτα. Έτσι, ο βασιλιάς, ο πατέρας του, αποφάσισε να του δώσει ένα πολύτιμο δώρο για τα γενέθλιά του. Το δώρο αυτό ήταν ένας μικρός σκύλος, τον οποίο ο πρίγκιπας αγάπησε πολύ.

Ο σκύλος αυτός ήταν πολύ ιδιαίτερος. Είχε ένα μαγικό κολάρο που του έδινε τη δυνατότητα να μιλάει. Ο πρίγκιπας ήταν πολύ ευτυχισμένος που είχε έναν τόσο ξεχωριστό σκύλο και έπαιζε μαζί του κάθε μέρα.

Μια μέρα, ο πρίγκιπας και ο σκύλος του πήγαν για μια βόλτα στο δάσος. Εκεί, συνάντησαν έναν κακό λύκο. Ο λύκος αυτός ήταν πολύ επιθετικός και άρχισε να τους κυνηγάει. Ο πρίγκιπας και ο σκύλος του έτρεξαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν, αλλά ο λύκος ήταν πολύ γρήγορος και τους πλησίασε.

Τότε, ο σκύλος του πρίγκιπα έβαλε το μαγικό κολάρο του και μίλησε με τον λύκο. Του είπε ότι ήταν ένας φίλος του πρίγκιπα και ότι δεν έπρεπε να τους βλάψει. Ο λύκος τότε σταμάτησε να τους κυνηγάει και έφυγε.

Ο πρίγκιπας ήταν πολύ ευγνώμων στο σκύλο του και τον αγαπούσε ακόμα περισσότερο. Από εκείνη τη μέρα και μετά, ο πρίγκιπας μπορούσε να κοιμάται καλύτερα τη νύχτα...

ΤΕΛΟΣ

Επιμέλεια κειμένου: Παιδικά Παραμύθια

Εικονογράφηση: Παιδικά Παραμύθια με τη βοήθεια του Bing

Πληροφορίες
Κατηγορία παραμυθιού
Ετος πρώτης δημοσίευσης
Προέλευση (περιοχή)
Δώσε αστέρια
Average: 2.4 (29 ψήφοι)